Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

au.\*:("RENERRE, M")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 51

  • Page / 3
Export

Selection :

  • and

INFLUENCE DE L'AGE ET DU POIDS A L'ABATTAGE SUR LA COULEUR DES VIANDES BOVINES (RACES FRISONNE ET CHAROLAISE)RENERRE M.1982; SCI. ALIMENTS; FRA; DA. 1982; VOL. 2; NO 1; PP. 17-30; ABS. ENG; BIBL. 14 REF.Article

PURIFICATION RAPIDE ET SOUS FORME NON OXYDEE, DE LA MYOGLOBINE DES VIANDES DE BOVINS, OVINS ET PORCINS.RENERRE M.1977; ANN. TECHNOL. AGRIC.; FRA; DA. 1977; VOL. 26; NO 4; PP. 419-433; ABS. ENG; BIBL. 1 P.Article

INFLUENCE DU CHAUFFAGE SUR LA FIXATION DU NITRITE A LA MYOGLOBINERENERRE M; ROUGIE P.1979; ANN. TECHNOL. AGRIC.; FRA; DA. 1979; VOL. 28; NO 4; PP. 423-431; ABS. ENG; BIBL. 23 REF.Article

LA COULEUR DE LA VIANDE ET SA MESURERENERRE M.1982; BULL. TECH. - CENT. RECH. ZOOTECH. VET. THEIX; ISSN 0395-7519; FRA; DA. 1982; NO 47; PP. 47-54; BIBL. 24 REF.Article

Lipid oxidation and antioxidant potential in meatRENERRE, M.Sciences des aliments. 2003, Vol 23, Num 1, pp 61-64, issn 0240-8813, 4 p.Article

CONTRIBUTION A L'ETUDE DE LA QUALITE DES VIANDES DE VEAU. I. CARCASSES LOURDES ET QUALITE DE LA VIANDEVALIN C; RENERRE M.1975; CENTRE RECH. ZOOTECH. VETER. THEIX, BULL. TECH.; FR.; DA. 1975; NO 20; PP. 13-20; BIBL. 4REF.Article

La mesure de la couleur de la viandeRENERRE, M.Viandes et produits carnés (Aubière). 2006, pp 255-256, issn 0241-0389, 2 p., HSConference Paper

EFFET DE LA STIMULATION ELECTRIQUE SUR LA COULEUR DE LA VIANDE BOVINERENERRE M; LABAS R.1983; SCIENCES DES ALIMENTS; ISSN 0240-8813; FRA; DA. 1983; VOL. 3; NO 3; PP. 371-380; ABS. ENG; BIBL. 30 REF.; 6 TABL.Article

Quelles recommandations pour mesurer la couleur de la viande au laboratoire ?RENERRE, M.Industries alimentaires et agricoles. 1988, Vol 105, Num 6, pp 530-533, issn 0019-9311Article

Relations entre méthodes de mesures instrumentales et sensorielles de la couleur de la viande = Relationships between instrumental and sensorial measurements methods of meat colorRENERRE, M; MAZUEL, J. P.Sciences des aliments. 1985, Vol 5, Num 4, pp 541-558, issn 0240-8813Article

LES ALTERATIONS CHIMIQUES OCCASIONNEES PAR LE CUTTERAGE DE LA VIANDE : LES MOYENS D'Y REMEDIERGIRARD JP; RENERRE M; DENOYER C et al.1983; SCIENCES DES ALIMENTS.; ISSN 0240-8813; FRA; DA. 1983; VOL. 3; NO 1; PP. 37-52; ABS. ENG; BIBL. 23 REF.; 5 FIG./8 TABL.Article

INFLUENCE DE L'AGE SUR LES CARACTERISTIQUES DE LA COULEUR DES VIANDES BOVINES DE LA RACE LIMOUSINERENERRE M; VALIN C; FOURNIER JL et al.1979; ANN. TECHNOL. AGRIC.; FRA; DA. 1979; VOL. 28; NO 3; PP. 319-332; ABS. ENG; BIBL. 14 REF.Article

Rôle des lactobacilles dans la conservation des viandes = Role of lactobacilli in the preservation of meatMONTEL, M. C; RENERRE, M.Sciences des aliments. 1986, Vol 6, pp 97-104, issn 0240-8813, h.s. 6Article

Effects of electrical stimulation, boning-temperature and conditioning mode on display colour of beef meatRENERRE, M; BONHOMME, J.Meat science. 1991, Vol 29, Num 3, pp 191-202, issn 0309-1740Article

INFLUENCE DES TECHNIQUES ACTUELLES D'ELEVAGE ET D'ALIMENTATION SUR LA QUALITE DE LA VIANDE DE VEAU.VALIN C; LACOURT A; RENERRE M et al.1977; BULL. SOC. SCI. HYG. ALIMENT.; FR.; DA. 1977; VOL. 65; NO 1; PP. 3-11; BIBL. 6 REF.Article

Comparison of different packaging systems for the storage of fresh beef meat in carbon dioxide atmosphere with or without residual oxygenROUSSET, S; RENERRE, M.Sciences des aliments. 1990, Vol 10, Num 4, pp 737-747, issn 0240-8813, 11 p.Article

Influence of electrical stimulation and carcass chilling mode on lamb meat colour stability = Influence de la stimulation électrique et du mode de réfrigération des carcasses sur la stabilité de la couleur de la viande d'agneauRENERRE, M; DANTCHEV, S.Sciences des aliments. 1987, Vol 7, Num 4, pp 535-548, issn 0240-8813Article

Oxydo-réduction de la myoglobine et couleur de la viande = Myoglobin oxido-reduction and meat colourRENERRE, M; LABAS, R.Sciences des aliments. 1987, Vol 7, pp 27-32, issn 0240-8813, h.s. 8Conference Paper

Supplémenter les animaux en vitamine E = Vitamin E supplementation in cattleLEGRAND, I; RENERRE, M.Viandes et produits carnés (Aubière). 1998, Vol 19, Num 2, pp 99-104, issn 0241-0389Article

Effect of CO2 or vacuum packaging on normal and pH meat shelf-lifeROUSSET, S; RENERRE, M.International journal of food science & technology. 1991, Vol 26, Num 6, pp 641-652, issn 0950-5423Article

Rôle des lactobacilles dans la conservation des viandes = The role of lactobacilli in the preservation of meatMONTEL, M.-C; RENERRE, M.Sciences des aliments. 1986, Vol 6, pp 97-104, issn 0240-8813, no h. ser. 6Conference Paper

Variabilité entre muscles et entre animaux de la stabilité de la couleur des viandes bovines = Variability between muscles and between animals of the color stability of beef meatsRENERRE, M; LABAS, R.Sciences des aliments. 1984, Vol 4, Num 4, pp 567-584, issn 0240-8813Article

INFLUENCE DE LA FORME D'APPORT DE L'ENERGIE DANS LA RATION ET DE L'UTILISATION D'ANABOLISANTS SUR LA QUALITE DE LA VIANDE DE VEAUVALIN C; RENERRE M; TOURAILLE C et al.1978; ANN. NUTRIT. ALIMENT.; FRA; DA. 1978; VOL. 32; NO 4; PP. 857-867; ABS. ENG; BIBL. DISSEM.Article

Effect of finishing mode (pasture- or mixed-diet) on lipid composition, colour stability and lipid oxidation in meat from Charolais cattleGATELLIER, P; MERCIER, Y; JUIN, H et al.Meat science. 2005, Vol 69, Num 1, pp 175-186, issn 0309-1740, 12 p.Article

Lipid and protein oxidation in microsomal fraction from turkeys : influence of dietary fat and vitamin E supplementationMERCIER, Y; GATELLIER, P; VINCENT, A et al.Meat science. 2001, Vol 58, Num 2, pp 125-134, issn 0309-1740Article

  • Page / 3